Gå til hovedindhold

NYHEDER

En klagesag om Storstrømsbroen kan udsætte hele brobyggeriet op til et års tid. De næste 10 dage afgør om det bliver aktuelt eller ej

Vejdirektoratet åbner vindue for klager over Storstrømsbroen

Eksperter vurderer, at en klage kan betyde et helt års forsinkelse for Storstrømsbroen. Vejdirektoratet mener, at de har en stærk sag, hvis der kommer klager.

Der er indgået ny overenskomst for 3F'erne i blandt andet landbrugsfag.

Ny overenskomst til grønne 3F'ere

Højere løn og pensionsordning til elever. Det er nogle af forbedringerne i en ny overenskomst for 3F’ere på det grønne område.

Følg os på Facebook, og vind en Ipad.

Følg Fagbladet 3F på Facebook og vind en iPad

Følg os på "fjæsen", og deltag i konkurrencen om en lækker iPad.

En 29-årig lagermedarbejder fra Køge blev fyret, da hun fortalte arbejdsgiveren, at hun skulle i gang med behandling mod barnløshed.

Drømte om at blive mor: Chefen sagde nej

Østre Landsret har givet stor erstatning til en kvinde, der blev fyret, fordi hun forsøgte at blive gravid ved hjælp af fertilitetsbehandling. Dommen er den første af sin slags i Danmark.

Restaurant Kokkeriet fik sin første michelin-stjerne i 2006, men tabte den igen året efter. I 2009 fik restauranten den dog tilbage - og den har hængt ved lige siden.

Under halvdelen af Michelin-restauranterne har overenskomst

Kun 11 ud af 26 danske Michelin-restauranter har overenskomst. På Kokkeriet mener man dog godt, at det kan lade sig gøre at lave mad i verdensklasse under ordnede forhold.

Et prestigeprojekt for et af Storstrømsbroens italienske brobyggere er endt som en byggeskandale i det nordlige Italien. Sagen får nu Socialdemokratiet til at indkalde til et nyt møde om Storstrømsbroens mange skandalesager.

Storstrømsbro: S vil have forklaring på ny skandale

Efter at endnu en skandalesag har ramt Storstrømsbroens italienske entreprenører, er det på tide at overveje, om broen overhovedet skal bygges af italienerne, siger Enhedslisten.

Formand for LO, Lizette Risgaard, på et møde om fusionen mellem LO og FTF.

Fagforeninger rykker sammen om krav til læreraftale

Der forhandles lige nu overenskomst for de offentligt ansatte, og på tværs af regionerne har fagforeningerne svoret solidaritet med lærerne.

Et skandaleramt tunnelbyggeri i alperne er det nyeste problem for Storstrømsbroen.

Storstrømsbroen: Italiensk byggefirma i stor byggeskandale

Endnu et af de italienske firmaer, der skal bygge Storstrømsbroen, er i problemer. Chefer er sat i husarrest, og 200 ton byggematerialer er forsvundet fra tunnelbyggeri mellem to lande, der er beordret lukket af frygt for sikkerheden.

En chauffør har fået 382.000 kroner i erstatning, efter at en metalstang knuste hans fod ved en aflæsning.

Chauffør mistede fod: Arbejdsgiver dømt for svigt med oplæring

En sjællandsk vognmand skal betale 382.000 kroner til en af sine ansatte, efter en flere hundrede kilo tung stang faldt ned og knuste hans fod.

Det er ikke første gang, at byggeriet på Ejby Industrivej i Glostrup løber ind i problemer. For et år siden spredte en voldsom brand sig fra kælderen, hvilket forsinkede projektet. Arkivfoto fra branden.

Underbetalte rumænere byggede politiets toiletter

3.500 kroner i hånden for 14 dages arbejde fik rumænske arbejdere på byggeriet af Rigspolitiets nye kontordomicil. Imens boede de hos underentreprenøren blandt skidt og pap.