Gå til hovedindhold

NYHEDER

Ukrainere tog flugten: Nu er 15 anholdt for ulovligt arbejde

Østeuropæerne på Danmarks byggepladser melder sig i stigende grad ind i fagforeninger.

Københavns Vestegns Politi anholdte i går 15 ukrainske mænd på en byggeplads i Hedehusene uden arbejdstilladelse.

Lyt med: Få overblikket over ugens vigtigste historier

Få overblikket her: Vi ser på arbejdsulykken, hvor en bygningsarbejder nu er sigtet af politiet. Og den seneste udvikling i Padborg-sagen. Og endelig gennemgår ...

Fremtidens kurs fastlægges på kongressen

3F skal være bedre til at formulere mål for organiseringsindsatsen, mener forbundsformand Per Christensen. Han håber, at 3F efter kongressen kan blive enige om nogle meget konkrete og ambitiøse mål.

Om knap en måned holder 3F kongres i Aalborg. Her kan du læse fakta om den store begivenhed, der samler 3F'ere fra hele landet.

Miljøminister overvejer forbud mod sprøjtemidler

Ideen om et sprøjteforbud er ikke ny. SR-regeringen gennemførte under S-miljøminister Kirsten Brosbøl præcis sådan et forbud i 2015 -  under højlydte protester fra landbruget. (Arkivfoto)

Det var et socialdemokratisk valgløfte, men miljøministeren vil først undersøge muligheden for et forbud mod sprøjtning og gødskning i naturområder.

Den danske jobfest har toppet

Markedet for vikarer er vokset med cirka fem procent om året - især inden for byggeri og sundhedsområdet. Men man oplever også en stigende interesse for fastansættelser, siger direktør Mickey Maymann fra vikarvirksomheden Adecco. (Arkivfoto)

Flere tal peger nu på, at det danske jobmarked er ved at gå i stå.

Snart er der kongres: Her er de vigtigste temaer

21.-26. september 2019 holder 3F kongres i Aalborg. Fagbladet 3F ridser her nogle af de vigtigste temaer, der er på dagsordenen, op.

Analyse: Nye flygtninge kommer hurtigere i job

Af de mandlige flygtninge, der fik asyl i 2015, var blot tre procent i ustøttet beskæftigelse i begyndelsen af det efterfølgende år, viser en ny analyse fra Dansk Arbejdsgiverforening. (Arkivfoto)

Over halvdelen af de mandlige flygtninge, der fik asyl i 2015 og 2016, er kommet i job, viser analyse fra DA.

Ny uddannelsesminister vil lave karakterskalaen om

Ane Halsboe-Jørgensen mener, at det nuværende karaktersystem har for meget fokus på fejl, mens hun også ser problemer med skalaens syv trin, som går fra -3 til 12. (Arkivfoto)

En ny karakterskala skal have mindre fokus på fejl, mener uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen (S).

Ny forskning: Natarbejde øger risikoen for kræft

Arbejder du om natten, kan det sandsynligvis give kræft, konkluderer en international ekspertgruppe.

WorldSkills i Rusland: Fra i dag kæmper 14 unge danskere om guld

Festen blev skudt i gang torsdag aften, men nu er det alvor: De næste fire dage kæmper 14 unge fra morgen til aften for at hive medaljer hjem til Danmark i verde...