Gå til hovedindhold

Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Når du klikker dig ind på Fagbladet3f.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi behandler oplysningerne.

1. Ejerskabsoplysninger

Fagforeningen 3F, Fagligt Fælles Forbund ejer og driver sitet Fagbladet3f.dk.

Du kan altid kontakte Fagbladet3F.dk på følgende adresse:

Fagbladet3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

Mail: fagbladet@3f.dk

Telefon +45 70 300 300
 

2. Cookies på Fagbladet3f.dk

Fagbladet3f.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Når du besøger Fagbladet3f.dk eller en af vores undersider, modtager din computer automatisk en eller flere cookies. Fagbladet3f.dk stiller ikke krav om, at dit udstyr skal acceptere cookies. Hvis du ikke ønsker cookies, kan du se, hvordan du helt eller delvist undgår dem her.

2.1 Hvad er en cookie

En cookie er en lille datafil som Fagbladet3f.dk gemmer på din computer, for at vi kan genkende computeren næste gang du besøger os. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Læs mere om cookies på minecookies.org og på Wikipedia.

En cookies levetid afhænger af, hvad den skal bruges til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker for dit besøg på Fagbladet3f.dk, andre eksisterer indtil de bliver slettet. Se hvordan du sletter dine cookies her.

2.2 Hvordan bruger Fagbladet3f.dk cookies

Her kan du se en oversigt over, hvad vi bruger cookies til:
 

  • Statistikker om adfærd: Fagbladet3f.dk bruger cookies til at føre demografiske og besøgsrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige besøgendes ønsker.
  • Målrettet markedsføring: Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de annoncer, vi viser for dig.
  • Besøgs- og brugerfunktioner: Fagbladet3f.dk bruger cookies når du logger på (for at huske at du er logget på), abonnerer på nyhedsbreve og giver din mening til kende i forbindelse med afstemninger (for at vi kan vise dig resultatet af afstemningen).

2.3 Tredjeparts cookies

Fagbladet3f.dk bruger en række services fra partnere på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Se hvordan du fravælger tredjeparts cookies på dit udstyr her.
Her er en oversigt over anvendelsen tredjeparts cookies på Fagbladet3f.dk:
 

  • Reklamestyring: AdOcean er vores reklamesystem, der holder styr på, at du ikke får vist den samme reklame igen og igen, og viser dig reklamer, der har relevans for de sider, du besøger. Dette program sætter tredjeparts cookies på din maskine.
  • Besøgsdata: Gemius og Google Analytics bliver på Fagbladet3f.dk anvendt til at holde styr på antal besøg, antal sidevisninger og antal brugere på Fagbladet3f.dk. Begge programmer anvender tredjeparts cookies. Disse informationer bruges i anonymiseret form til at dokumentere værdien af reklamer overfor potentielle annoncører.
  • Sociale medier: Facebook og Google Plus bruger vi på Fagbladet3f.dk til at give dig nem og hurtig mulighed for at dele og kommentere nyheder på sociale medier. Derudover bruger vi Youtube og Google Maps til at illustrere vores nyheder. Disse partnere kan også lægge cookies på din maskine, når du besøger Fagbladet3f.dk.

3. Personoplysninger

3.1 Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til Fagbladet3F.dk's nyhedsbreve registrerer vi dit navn og din e-mail. Samtidig registrerer vi, hvilke af 3F's nyhedsbreve du abonnerer på.

3.3 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fagbladet3F.dk, skal du rette henvendelse på fagbladet@3f.dk eller telefon 70 300 300. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

TEMAERSe alle