xLajla 1-1600px

SLÅR FAMILIELIVET I STYKKER

57-årige Vinnie Ladefoged Jensen, der har arbejdet på Aldis centrallager i Kolding i to et halvt år, mærker presset. Både i arbejdstøjet, og når hun smider jakken hjemme i entréen. Hun slås med at få arbejde og fritid til at hænge sammen.

57-årige Vinnie Ladefoged Jensen, der har arbejdet på Aldis centrallager i Kolding i to et halvt år, mærker presset. Både i arbejdstøjet, og når hun smider jakken hjemme i entréen. Branchen slås med at få arbejde og fritid til at hænge sammen.

- Jeg ser, at vi ikke er andet end hænder og fødder, der skal arbejde på mange tidspunkter af døgnet i højt tempo. Helligdage er også arbejdstid nu, siger Vinnie Ladefoged Jensen, der fortsætter:

- Jobbet som lagerarbejder skal ikke bare være et job, som man kun har i kort tid, fordi man ikke fysisk kan klare det. Vi er nødt til at have noget indflydelse.

Alle vil gerne med til sølvbryllup eller kunne planlægge ferieturen uden pludselig at få at vide, at nu er der ændret på en vagtplan.

- Det, der rammer de fleste, er ændringer med kort varsel ved ferier og helligdage. Der skal laves om på forholdene, så vores familie kan hænge sammen, og det igen bliver rart at være lagerarbejder, siger hun.