Gå til hovedindhold

NYHEDER

Regeringen: 50.000 flere job og boliger i København

Regeringen har modtaget en række forslag fra de 34 kommuner i hovedstadsområdet. Af dem imødekommer regeringen 80 konkrete forslag fra kommunerne som led i hovedstadsudspillet.

København skal vokse med flere arbejdspladser og flere boliger, foreslår regeringen i nyt udspil.

Mangel på sand og grus kan spænde ben for kunstige øer

Det kræver store mængder sand, sten og grus, hvis planerne om nye kunstige øer ud for København og Hvidovre skal realiseres. (Arkivfoto).

Anlæggelse af kunstige øer kræver millioner af kubikmeter sand, sten og grus, skønner Dansk Byggeri.

Politikere bekræfter planer om to nye motorveje

Flere medlemmer af regeringen bekræfter, at to motorvejsprojekter til Næstved og Kalundborg er med i regeringens kommende trafikudspil over projekter, der skal realiseres.

Store motorvejsprojekter til Næstved og Kalundborg er med i regeringens kommende trafikudspil.

Aftale faldt på gulvet: Facebook-byggeri er stadig lukket land for lærlinge

Entreprenør på Facebooks prestigebyggeri i Odense lovede bod og bedring, men den kæmpemæssige byggeplads er stadig fattig på lærlinge. "Facebook tager pis p...

Fra håndværk til rengøring: Kæmpe svindelsag involverer hundredvis af selskaber fra 3F-brancher

Der er svindlet for op imod en halv milliard i den såkaldte Greed-sag.

Hundredvis af selskaber i København og på Sjælland er angiveligt viklet ind i den såkaldte Greed-sag, der omhandler historisk stor svindel i flere 3F-brancher....

Nødråb fra 3F og FOA: Stop pres på fleksjobberes løn

Mange fleksjobbere får løn for langt mindre, end de præsterer i deres job, fordi det er billigere for både arbejdsgivere og kommuner. Helt urimeligt, lyder det...

Mænd får oftere nyt job end kvinder

Tal fra jobindsats.dk viser, at mænd ansat i den private sektor har den markant største jobomsætning. I 2017 var jobomsætningen for mænd i det private cirka 382.000 stillinger - højere end for kvinder i det private og offentlige lagt sammen.

Mænd starter langt oftere i et nyt job end kvinder, viser nye tal. Specielt mænd i det private erhvervsliv har høj jobomsætning, skriver Magisterbladet.

Regeringen vil udvide togstation ved lufthavn

Luftfartsselskabet SAS satte i 2018 passagerrekord med over 30 millioner rejsende. Københavns Lufthavn er selskabets vigtigste knudepunkt, men ifølge regeringen risikerer den tilhørende togstation at blive for lille, hvis lufthavnen fortsat skal have flere og flere passagerer igennem. (Arkivfoto).

Transportminister Ole Birk Olesen regner med, at nye perroner og parkeringspladser kan betale sig selv.

Landmænd skruer ned for antibiotika men når ikke i mål

Landmændene har været i stand til at begrænse forbruget af antibiotika til svin med 13 procent. Målet i handlingsplanen var 15 procent. Alligevel kvitterer miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) for indsatsen. (Arkivfoto).

Landets svineproducenter har reduceret brug af antibiotika med 13 procent, men når ikke målet på 15 procent.

Erstatning på 400.000: Bortvist efter at han gav ni kroner til velgørenhed

Den ansatte får blandt andet løn i opsigelsesperioden på seks måneder og et beløb svarende til tre måneders løn for usaglig opsigelse. (Arkivfoto)

Lufthavn dømt til at betale 400.000 kroner til ansat, der blev frifundet for tyveri. Arbejdsgivere skal tænke sig grundigt om, før de bortviser, opfordrer advok...