Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

På 3F's Kongres 2019 er mottoet: 3F Gør dig stærkere. Mottoet er samtidig en del af det nye logo, som 3F præsenterede før sommerferien.

Mottoet “Gør dig stærkere” dækker både over, at Danmarks største og stærkeste fagforening altid er på medlemmernes side, men samtidig holder fast i Fagbevægelsens klassiske dyder som solidaritet, fællesskab og sammenhold.

- Vores medlemsservice sikrer, at man som 3F’er får hjælp, når løn- og ansættelsesvilkårene smuldrer, når ledigheden truer, eller når store omvæltninger på arbejdsmarkedet kræver nye kompetencer. Og i kraft af vores størrelse og hinanden er vi en slagkraftig organisation, der kan skabe politiske resultater til glæde for alle i Danmark, ikke mindst de kortuddannede og de faglærte, siger Forbundssekretær Søren Heisel, som er politisk ansvarlig for afvikling af kongressen.

Han ser frem til seks dages politiske diskussioner og hårdt arbejde på kongressen, en begivenhed formand for 3F Per Christensen flere gange har kaldt Danmarks største arbejdende politiske værksted.

- Når vi i 3F mener noget, så lytter omverdenen. Derfor er vores debatter på kongressen noget helt særligt – både de der handler om vores organisations indre liv, og de, der handler om, hvordan vi synes, politikken skal udvikle sig i både Danmark og i udlandet, siger Søren Heisel.