Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

Fristen for at samle små pensionsordninger gratis forlænges nu.

Det vil fortsat være muligt at samle dine små pensionsordninger gebyrfrit. Fristen forlænges, fordi der stadig er mange mennesker, som har små pensioner stående.

Pension er stadig en langhåret sag for de fleste.

Ni ud af ti pensionskunder med en arbejdsmarkedspension eller en firmapension er ifølge Pensionsoplysningen godt klar over, at de har små, hvilende pensioner stående fra tidligere job. Alligevel får man ikke taget sig sammen til at lægge dem sammen.

Ekstra chance

Blandt dem, der endnu ikke har gjort noget ved deres små pensioner, indrømmer knap en tredjedel, at det alene skyldes, at de ikke har fået taget sig sammen til at gøre det. Selv om det lige nu er gratis, hvis man samler dem på den opsparing, man har via sit job.

- Dem, der mangler at få undersøgt fordele og ulemper ved at samle de små pensioner, får nu en ekstra chance, fortæller pensionskonsulent Anne-Mari Sonne, Pensionsoplysningen.

Forsikring og Pension har nemlig besluttet, at gebyrfriheden, der gælder for små pensioner under 20.000 kroner, fortsætter indtil videre.

Undersøg fordele og ulemper

Selvom en lille hvilende pension kan flyttes, så skal du huske at undersøge, om det er en fordel. Der kan godt være fordele ved at lade en lille hvilende pension stå, selvom beløbet er under 20.000 kroner. Har du for eksempel en garanti eller en forsikring tilknyttet, bør du overveje konsekvenserne ved en flytning.

Dit pensionsselskab kan vejlede dig, og du kan få hurtigt overblik over dine muligheder på pensionsoprydning.dk