Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Omstridt konkurs-konge snød Nino Hansen for løn. Først da 3F Frederiksborg indgav konkursbegæring mod virksomheden, Dantrans DK, kom pengene.

Den omstridt konkurs-konge, Leif Johansen, snød Nino Hansen for løn.
FOTO: Joachim Rode

Mekanikerne ville have penge i hånden, før de ville lukke lastbilen ind, fortæller Nino Hansen (45).

- Normalt triller du lastbilen ind, får den fikset, og regningen ryger til firmaet. Men de tjekkede pladerne og nægtede at tage den ind på værkstedet, før pengene var overført, siger Nino Hansen.

Nino Hansen var netop startet som chauffør i Leif Johansens firma Dantrans DK. Men allerede efter få dage i jobbet tænkte han, at noget var galt.

- Jeg måtte bruge mine egne penge på at køre gennem tunneller i Tyskland, og alt muligt andet. Det er penge, jeg ikke har set siden, siger Nino Hansen.

Fagbladet 3F skrev i går om Leif Johansen, der har stribevis af konkurser bag sig og ulovligt opkræver moms i sin blomsterbutik, Madam Grøn i Kolding, uden at Skat griber ind.

Snød tidligere ansatte

Efter to uger blev det for meget. Nino Hansen kørte bilen tilbage til Kolding og bad om løn for arbejdet.:

- Men først da 3F Frederiksborg indgav en konkurserklæring mod Dantrans DK, hostede Leif Johansen op med de knap 18.000 kroner. Mig bekendt er jeg ikke den eneste, han snød.

Fagbladet 3F kender til, at Leif Johansen også er dømt til at udbetale over 100.000 kroner til en anden ansat. Samtidig har tidligere medarbejdere i Leif Johansens virksomheder fået udbetalt over 900.000 kroner af Lønmodtagernes Garantifond for manglende løn.

Selv afviser Leif Johansen at have gjort noget forkert:

- Mig bekendt har alle ansatte i denne og tidligere virksomheder fået det i løn, de havde krav på, siger han.