Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Hele fem 3F’ere samt den rumænske ambassadør modtog torsdag Basal Kamals integrationspris.

Stolte prisvindere her sammen med 3Fs formand Per Christensen (tv.), næstformand i 3F Jane Korczak (forrest tv.) og forbundssekretær Søren Heisel (forrest th.)

Der var stående klapsalver til 3F'erne Roxanna, Lucian, Costel, Ammayapilla og Kamal, da de torsdag modtog Basal Kamals integrationspris i 3F's forbundshus.

Alle vinderne gør et kæmpe stykke arbejde med at oplyse deres kolleger om vigtigheden af et fagligt fællesskab, og alle er de engagerede i faglige netværk samt netværk for kolleger med anden etnisk baggrund end dansk.

Basel Kamal-prisen går til personer, som har gjort en særlig indsats for integration og ligestilling i det danske samfund, herunder ved at bygge bro mellem forskellige etniske grupper.

Stolt over prisen

Den rumænske ambassadør i Danmark, Viorel Matei Ardeleanu, modtog også prisen for sit arbejde og sin interesse for at få flere af sine landsmænd i Danmark til at melde sig ind i en fagforening.

Med prisen fulgte der 20.000 kroner, som i følge Viorel Matei Ardeleanu skal gå til oplysningsarbejde på to skoler med rumænske børn i Aarhus og København.

- Jeg er meget beæret over denne pris, fortæller Viorel Matei Ardeleanu og fortsætter:

- I det nye år vil jeg fortsætte samarbejdet med 3F og tager på besøg landet over for at udbrede viden om 3F og arbejdstagerrettigheder i Danmark.