Gå til hovedindhold

Er du frisk på at gætte løs om håndbold, Dansk Folkeparti, Uber eller andre sjove ting? Kast dig da fluks over Fagbladet 3F's Nytårsquiz 2017. Nu med et nyt og smart koncept!

Helt tilbage i 1948 så den første tipskupon dagens lys. I 1969 begyndte DR at sende Tipslørdag (med den berømte "DONG-lyd"), og i 1975 blev det muligt at tippe en 13'er med 1, X eller 2.
Men ak, selvom man stadig kan tippe, er det nye tider, vi lever i: Oddset, Lotto, online-poker og et væld af andre tilbud til spillefugle er kommet til.
 
Og da Fagbladet 3F’s Nytårsquiz selvfølgelig skal følge med tiden, afskaffer vi hermed "Tip en 13'er” og indfører i stedet: "Gæt en 10'er". Håbet er, at quizzen for første gang kan få over 1.000 deltagere i sin mere moderne og strømlinede version (i år deltog 959).

Lidt mindre fodbold

Det nye quizkoncept har flere fordele. Nu kan man for eksempel svare et simpelt ja/nej: Er Thyra Frank ældreminister om et år? Eller er Prince Charles konge af Storbritannien 15. december 2017?
 
Der er også indført et spørgsmål med hele 16 svarmuligheder: Hvem vinder Champions League-finalen i fodbold? Her kan man nemlig gætte på samtlige deltagere i ottendedelsfinalerne. 
(Det er til gengæld det eneste spørgsmål om fodbold, da der har været mild kritik af en overvægt at fodbold-spørgsmål i 2016-udgaven. En kritik, som quizmasteren selvfølgelig har taget til efterretning).

Årets vinder

I år var den heldige vinder Gerrit Kuijers fra Gørlev. Han var en ud af tre, der havde svaret rigtigt på 10 ud af 13 spørgsmål, så der blev trukket lod mellem de tre (ingen havde 13, 12 eller 11 rigtige). 959 havde deltaget.
 
Der er en iPad på vej med posten til ham, og samme flotte præmie udloddes til næste års vinder. 
 
Sidste svarfrist: 15. januar 2017. Herefter bliver svarene låst inde i et topsikret pengeskab på en hemmelig adresse i København. Vinderen bliver fundet i midten af december i år. 
Valgte og ansatte i 3F må ikke deltage i konkurrencen.
 
Du deltager i Nytårsquizzen her.
TEMAERSe alle