Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Københavns Byret skal 2. november behandle sagen, hvor både Bendtner og en taxachauffør er tiltalt.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner er blevet tiltalt for vold mod en taxachauffør i København. Chaufføren tiltales samtidig for forsøg på vold.
Terje Pedersen / Scanpix

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner er blevet tiltalt for vold mod en taxachauffør i København. Chaufføren tiltales samtidig for forsøg på vold.

Det oplyser advokat Mette Grith Stage, der repræsenterer taxachaufføren.

- Jeg kan sige, at der er blevet udarbejdet et anklageskrift mod begge parter.

- Min klient er blevet tiltalt for at have kastet med en ukendt genstand mod Bendtner og hans kæreste uden at ramme. Han nægter sig skyldig, siger hun.

Mette Grith Stage oplyser, at sagen er forhåndsberammet til 2. november ved Københavns Byret.

Ritzau har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bendtners forsvarer, advokat Anders Németh.

Han har dog tidligere oplyst, at hans klient nægter sig skyldig.

Sagen begyndte at rulle i september, da Bendtner sammen med sin kæreste tog en taxa i det indre København. Her kom de op at skændes med chaufføren, og det endte i et fysisk opgør, hvor taxachaufføren brækkede kæben to steder.

Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, skrev efterfølgende et langt opslag på Instagram. Her forklarede hun, at Bendtner godt nok slog chaufføren. Men det skete i selvforsvar, forklarede hun.

Hos DanTaxi, hvor chaufføren er ansat, havde man tirsdag lukket ned for alle kommentarer til sagen. 

Kommunikationschef Rasmus Krochin ville blot sige, at der findes videomateriale af hændelsesforløbet, og at optagelserne er videregivet til politiet.

Københavns Politi, der har efterforsket sagen, ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere de rejste tiltaler.

/ritzau/