Gå til hovedindhold

NYHEDER

En 46-årig, tidligere slikigrossist er tiltalt for afgiftssvindel i millionklassen.

Slik opbevaret mellem tis og rottefælder: Grossist tiltalt for snyd med afgifter

En betinget fængselsstraf samt betaling af erstatning og bøde på flere millioner kroner. Det kræver Nordsjællands Politi, at en tidligere slikgrossist bliver idømt. Manden nægter sig skyldig.

Der bliver over de næste fire år afsat 302 millioner kroner til blandt andet at bekæmpe husdyr-MRSA.

Ny aftale skal bekæmpe husdyr-MRSA og styrke beredskab

Der bliver over de næste fire år afsat 302 millioner kroner til blandt andet at bekæmpe husdyr-MRSA.

Virksomhedspraktik skal have et klart jobsigte i fremtiden, som det fremgår af regeringens udspil, sagde Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen torsdag morgen, da han var kaldt i samråd på baggrund af en artikel i Fagbladet 3F.

Minister: Regler om virksomhedspraktik skal ændres

Reglerne om virksomhedspraktik skal skrives om. Det slog beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i dag fast på et samråd, som han var indkaldt til efter en række kritiske artikler i Fagbladet 3F.

forsker_skift_forhandlingsmetode_i_det_offentlige

Forsker: Forny forhandlingerne i det offentlige

Det skaber problemer, når arbejdsgivere både sidder på budgetterne og på loven. Derfor bør der indføres helt nye måder at forhandle overenskomster på i det offentlige. Det mener post. doc. og arbejdsmarkedsforsker ved Aalborg Universitet, Laust Høgedahl.

​Movia er gået grundigt til værks og har ved alle stikprøver indhentet dokumentation fra vognmændene. For eksempel ansættelseskontrakter og de seneste tre måneders lønsedler for samtlige chauffører.

Flextrafik: Vognmænd knaldet i skærpet kontrol

Stikprøvekontrol af Movia-vognmænd, der kører flextrafik, viser, at kun 1 ud af 10 vognmænd har orden i løn- og arbejdsvilkår. To vognmænd er røget helt ud.

Chauffør Rumen Kolev og hans tvillingesøster Darina Boncheva, der har tolket og hjulpet med sagen.

Chauffør snydt for løn: Får en halv million kroner

Bulgarsk chauffør blev udsat for omfattende lønsnyd i tre år af dansk vognmand, der nu efterbetaler en halv million kroner til chaufføren.

Notat afslører million-besparelse i Arbejdstilsynet

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) erkender nu, at Arbejdstilsynet skal spare millioner de næste år.

Ulla Sørensen, der er arbejdsmiljøpolitisk chef i 3F, ser en større og større tendens til, at arbejdsgivere spekulerer i at lade være med at anmelde medarbejdernes ulykker. Hun håber derfor, at politikerne vil slå hårdt ned.

Underrapportering af ulykker: Minister vil skrue bissen på over for arbejdsgivere

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er klar til at se på, om der skal gives større bøder til arbejdsgivere, der ikke anmelder arbejdsulykker. Arbejdsmiljøpolitisk chef i 3F, Ulla Sørensen, håber, at der bliver sat handling bag ordene.

Blog: Løkke er på vej mod historiens største løftebrud

Da politikerne forringede efterløn og pensionsalder, lovede de, at pengene skulle finansiere et stigende antal ældre. Nu vil VLAK-regeringen i stedet bruge pengene på skattelettelser, men Dansk Folkeparti stritter imod.

Belysningen var stadig for dårlig mange steder, da Byggefagenes Samvirke i Aalborg tirsdag genbesøgte en række byggepladser, der for to uger siden fik en løftet pegefinger eller blev anmeldt til Arbejdstilsynet.

Ommer: Byggepladser anmeldes igen for dårlig belysning

Byggefagenes Samvirke i Aalborg har tirsdag anmeldt ni lokale byggepladser til Arbejdstilsynet for ikke at have styr på belysningen. Det sker blot 14 dage efter, at byggepladserne fik mulighed for at rette op på forholdene.