Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Langturschauffør Ole Kusk var sygemeldt med et alvorligt hold i nakken og var begyndt at tvivle på, om han nogensinde kom tilbage på jobbet. Men et brev ændrede alt og fik Ole tilbage i job.

- Jeg ringede op og havde en rigtig god snak med en meget dygtig sygeplejerske, der spurgte ind til mine problemer. Hun tog virkelig hånd om min situation, fortæller Ole Kusk.

Fremtidsudsigterne var dystre for langturschauffør Ole Kusk. Han havde stærke smerter i nakken og en sygemelding fra jobbet hos Søndergard Transport ApS, der havde varet længere end to måneder. Så fik han et brev, der skulle vise sig at være billetten tilbage på jobbet.

I brevet stod der, at han via sin sundhedsordning i PensionDanmark kunne ringe til et team af sygeplejersker. Det er en ny ordning, som især henvender sig til medlemmer, som er langtidssyge, eller som risikerer at blive det.

- Jeg ringede op og havde en rigtig god snak med en meget dygtig sygeplejerske, der spurgte ind til mine problemer. Hun tog virkelig hånd om min situation og sørgede for, at jeg fik bevilget et otte ugers behandlingsforløb hos en fysioterapeut, fortæller Ole Kusk.

Utrolig glad for hjælpen

Og behandlingerne har virket, konstaterer en tilfreds Ole Kusk:

- Hjælpen har betydet, at jeg er kommet tilbage på jobbet, så jeg er utrolig glad for den hjælp, jeg har fået gennem sygeplejersken. Uden den hjælp er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde var kommet tilbage igen, siger han.