Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Vestas står til et dårligt regnskabsår. Det bekymrer de ansatte, men 3F-tillidsrepræsentant vil afvente årsregnskabet, før han maler fanden på væggen.

Vestas nedjusterer forventningerne til regnskabsåret 2005. Det skyldes blandt andet mangel på komponenter, der forsinkelser produktionen, ligesom der er problemer med komponenter af for ringe kvalitet. Samtidig har en række amerikanske ordrer givet for

Vindmøllekoncernen Vestas har nedjusteret forventningerne til indtjening i år drastisk, og det bekymrer de ansatte, der for få måneder siden var igennem en stor fyringsrunde

3F-tillidsmand Bjarne Meldgaard er skuffet over de dårlige regnskabstal for tredje kvartal.

- Vi havde ikke regnet med, at det blev så voldsomt. Det mest bekymrende er, at vi ikke er gode til at tjene penge, for vores omsætning er jo meget stor. Men før vi har set regnskabet for hele året, vil jeg ikke male fanden på væggen, siger Bjarne Meldgaard.

Ikke gode til at tjene penge

Han satser på, at de sidste måneder i år retter op på de dårlige tal, idet der har været stor aktivitet især på vingefabrikken.

- Gør de mod forventning ikke det, ja, så trækker der for alvor sorte skyer op i horisonten, siger han.

Nedjusteringen skyldes blandt andet mangel på komponenter, der forsinker produktionen, ligesom der er problemer med komponenter af for ringe kvalitet. Samtidig har en række amerikanske ordrer givet for lidt indtjening i kassen.