Gå til hovedindhold

NYHEDER

Fagforeningsmand skal genskabe tillid til a-kasse

Akademikernes A-kasse har skiftet store dele af direktion og bestyrelse, efter at det blev afsløret, at tidligere direktør Michael Valentin havde modtaget dyre vinrejser fra a-kassens vinleverandør og fået betalt private middage af a-kassen. (Arkivfoto)

Akademikernes A-kasse har ansat Villy Dyhr som ny direktør. Han kommer fra fagforbundet HK.

Vil lokke byboere på landet med ekstra fradrag

Byboere skal have øjnene op for kvaliteterne ved at bo og arbejde på landet, mener formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard. (Arkivfoto).

Byboere skal lokkes til at arbejde i yderområder med et forhøjet befordringsfradrag, foreslår landdistrikter.

Politiet sigter markant færre for menneskehandel

De Konservative vil ikke acceptere obligatorisk lektiecafé. - Skrækkeligt med tvangs-lektiecafé, siger Søren Pape.

Der er et misforhold mellem flere ofre for menneskehandel og færre sigtede bagmænd, mener en ekspert i menneskehandel. Justitsministeren er bekymret.

Silicon Valley-milliardær: Vi har svigtet arbejderne

Matt Rogers investerinsportefølje tæller nu firmaer, der blandt andet arbejder med at omdanne CO2 til benzin eller test af medicinske behandlinger. Han mangler dog stadig at finde et firma, der har fokus på arbejdstagerrettigheder som sit fokuspunkt.

Uber er et skræmmeeksempel på, hvordan Silicon Valley svigtede arbejderne, mener Matt Rogers, der tjente milliarder på at sælge sin tech-virksomhed. Nu vil han...

Ny lønaftale på metroen: Nu tjener italienske Arben mere end en dansk murer

Med en ny forsøgsaftale på Metro Cityringen tjener Arben Lamallari dobbelt så meget som i Italien.

Lønstrid: En uges skraldeforhandlinger uden resultat

Efter forhandlinger hen over ugen har skraldemænd opgivet at blive enige med Amager Ressource Center omkring en lønstrid. KL og 3F tager nu over ved forhandlings...

Nick Vejle får erstatning efter Strandby-dødsulykke

Tanja Johansen og Nick Vejle med deres to børn William og Christian. Nick Vejle mistede talens brug efter en hjerneskade, men har fået lidt stemme tilbage.

Vestre Landsret har dømt Grenaa Lossekompagni til at betale erstatning til Nick Vejle, der var tæt på at dø i forbindelse med sit forsøg på at redde to nøds...

3F's forslag: Sådan kan EU sikre bedre vilkår for det arbejdende folk

Kamp mod social dumping. Bedre arbejdsmiljø. Bekæmpelse af skattely. Op til valget til EU-Parlamentet i maj har 3F fremlagt en række forslag til, hvordan lønmo...

Landbruget milevidt fra centralt mål i landbrugspakke

- Det er naivt at tro, at landbruget når det. Vi ser nu igen, at man ikke kan regne med de kollektive virkemidler, siger Ida Auken.

Nye tal sår endnu en gang tvivl om landbrugspakkens kollektive virkemidler, skriver Altinget.

Ny metroaftale: Løn til udenlandske byggearbejdere når rekordniveau

En aftale mellem 3F og arbejdsgiverne på Metro Cityringen sikrer rekordhøj timeløn og 37 timers arbejdsuge til udenlandske byggearbejdere.