Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Bjarne Høpner, formand for SiD Lager og Handel, er fra 2. oktober medlem af SiD's hovedbestyrelse valgt af SiD's Transport- og Servicegruppe. 48-årige Bjarne Høpner er født i Odense, men flyttede som otteårig med familien til København, hvor han i 1977 begyndte at arbejde som stilladsarbejder og hurtigt blev fagligt engageret. Allerede i 1978 blev han tillidsmand for de otte kolleger i stilladsfirmaet. I Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 blev han indvalgt i bestyrelsen i 1981 og året efter blev han klubformand.

I 1983 var han med til at stifte landsbrancheklubben for stilladsarbejdere og blev året efter dens formand. Bjarne Høpner blev i 1984 indvalgt i bestyrelsen af SiD Lager og Handel i København, hvor han i 1987 blev valgt som faglig sekretær. Han blev valgt som afdelingsformand i 2001.

Faglig uddannelse er en rød tråd i Bjarne Høpners faglige engagement. Han er formand for bestyrelsen i AMU-Center København og formand for AMU-Sammenslutningen og i bestyrelsen for TUR - Transporterhvervets Uddannelsesråd. Han har beskæftiget sig med overenskomstforhandlinger og uddannelser af stilladsarbejdere, vinduespolerere og ansatte i benzin- og oliebranchen.

Han afløser formanden for Lager og Pak i Århus, Hans Kristoffersen, der trækker sig af helbredsmæssige grunde.