Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Janis Kalnietis har endnu ikke modtaget en fyreseddel, selv om Jørgen L.Tørnæs forsikrede det modsatte i en pressemeddelelse lørdag.

Jørgen L. Tørnæs og Ulla Tørnæs ejendom ved Holstebro, hvorfra driftschef Janis Kalnietis ifølge Jørgen L. Tørnæs skulle være fyret i lørdags. Men mandag formiddag havde Janis Kalnietis endnu ikke modtaget nogen fyreseddel fra sin arbejdsgiver.

Jørgen L. Tørnæs forsikrer i en pressemeddelelse lørdag 26. februar, at han dagen før fyrede sin illegale driftschef Janis Kalnietis fra Letland efter afsløringen af, at letten ikke har arbejdstilladelse.

"Landbrugsvirksomheden Skindbjerg ApS ved Holstebro har i dag truffet en svær beslutning og afbrudt samarbejdet med yderligere to medarbejdere på de gårde, selskabet driver. Skindbjerg ApS vil ikke udsætte hverken dem eller en af selskabets ejere, Jørgen L. Tørnæs, for yderligere hetz i medierne," skriver Jørgen L. tørnæs i pressemeddelsen fra lørdag den 26. februar.

Men da nyhedsbrevet 3F mandag formiddag kontakter Janis Kalnietis, fortæller letten højst overraskende, at han ikke er blevet fyret af Jørgen Tørnæs.

Ikke snakket med Tørnæs

- Jeg har slet ikke været i kontakt med Jørgen Tørnæs i weekenden. Han har ikke fyret mig. Jeg ved ingenting. Jeg var ikke klar over, at jeg er fyret, før du nu fortæller mig det. Men jeg er så ked af alt det her. Jeg vil nødig miste mit arbejde, siger Janis Kalnietis.

Forelagt driftschefens udtalelser siger en vred Jørgen Tørnæs:

- Ingen kommentarer. Du må sende dine spørgsmål på skrift, siger han.