Gå til hovedindhold

NYHEDER

Lars Løkke Rasmussen har undskyldt over for kvotekongen John-Anker - men ikke til folketinget eller den danske befolkning. Det på trods af, at han har givet urigtige oplysninger under samråd og tvivl om regeringens fiskeripolitik, mener Rasmus Jønsson.

Blog: Tårevædet undskyldning fra statsministeren - men skal vi tro på ham?

Løkkes tale i Thyborøn mindede i følsomhed om dem, man ser til mindehøjtideligheder, når store personligheder er gået bort, eller når regeringsledere holder taler efter store nationale tragedier. Men det var ikke et dødsfald eller en stor landesorg, der gav statsministeren en klump i halsen.

Uddannelsesvejlederne har aldrig fortalt om erhvervsuddannelsernes mange muligheder, mener 20-årige Simone Madsen, der har en HF-eksamen.

Simone overvejer at blive håndværker: DM i Skills har åbnet mine øjne

Lærlingedysten Skills handler ikke kun om at finde de bedste talenter. Det er også en charmeoffensiv over for de unge, der kan blive fremtidens håndværkere. Men virker det?

Vinderne inden for 3Fs fag i DM i Skills - Danmarks største talentfest, som statsminister Lars Løkke Rasmussen kaldte det.

DM i Skills 2018: Her er Danmarks bedste lærlinge

De dygtigste lærlinge inden for 42 fag er nu kåret. Her er de 24 vindere inden for 3F's fag.

De andre lærlinge fra snedker- og tømrermester Janus Olesen ApS er stået op klokken fem om morgenen for at heppe på lærling Christian Nielsen.

Mester til DM i Skills: - De andre lærlinge synes, Christian er megasej

At have en lærling, der kæmper for at blive Danmarks bedste, skaber fællesskab for hele firmaet, siger mester Janus Olesen, der har taget sin familie og alle sine lærlinge med.

Formanden for det gældsplagede entreprenørfirma Condotte trykker hånd med bygherrer på norsk milliardprojekt.

Italienske brobyggere har længe kæmpet med dårlig økonomi

Italienske Condotte fik lavest mulige score for sin betalingsevne, inden de blev godkendt til at bygge Storstrømsbroen i Danmark.

Fyrede civilt ansatte ved Forsvaret i 2013 kan have ret til ekstra penge.

Snydt af Forsvaret: Nu vil de ansatte have deres penge

Har civilt ansatte i Forsvaret, der blev afskediget i 2013, ret til ekstra pensionspenge, som de i sin tid blev snydt for? 3F og HK mener ja. Landsretten skal i dag tage stilling til sagen.

Rikke-Freja Aslak Lutzke kæmper for at hive sejeren hjem som Danmarks bedste møbelpolstrer.

DM i Skills: Kampen er skudt i gang

Mere end 315 unge kæmper i DM i skills for at blive Danmarksmester i deres håndværk i Messecenter Herning.

Det er Procesbevillingsnævnet, der afgør, om en landsretsdom er så principiel, at den kræver en vurdering i Højesteret.

Efter landsretsdom: Uber-chauffører sigter mod Højesteret

Fire Uber-chauffører overvejer at gå efter at få deres domme indbragt for Højesteret. Chaufførerne blev tidligere på ugen idømt bøder på samlet 700.000 kroner i Østre Landsret for ulovlige Uber-kørsler.

Vi har de bedste jobvilkår i Europa

Danskerne kan glæde sig over at være de europæere, der i gennemsnit har de allerbedste arbejdsvilkår. Det fastslår en ny europæisk analyse. Forskere drypper dog lidt malurt i sejrskruset.

Kontanthjælp er gået i arv for to ud tre

Over halvdelen af personer under 30 år på kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse har mindst én forælder, der tidligere har været på kontanthjælp.