Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

Folk, der udnytter illegal arbejdskraft, skal have et spark ud af landet.

Så har vi igen problemet med illegale arbejdere i Danmark, som arbejder langt under overenskomstmæssig løn.

EU har ikke været det bedste for Danmark i årtier. Personer, der er fortalere for EU, må da have en mærkelig smag i munden, når de hele tiden læser, hvordan polske og litauiske arbejdere bliver udnyttet i Danmark på grund af frie grænser og får en løn langt under den overenskomstmæssige løn.

Man kan læse i Århus Stiftstidende 22. november, at to litauiske arbejdere er blevet arbejdsmæssigt udnyttet på det kraftigste ved at gøre rent for et svindlerisk rengøringsfirma i Århus, hvor de skulle arbejde fra klokken 24.oo til 7.oo morgen og så have en lille pause og så i gang igen på forskellige restauranter i Århus. Det kan vi simpelthen ikke have kørende i vores by. Vi vil simpelthen ikke have, at personer bliver udnyttet på det groveste på arbejdsområdet i vores by. Den libanesiske mand, der har det svindelfirma i Århus, skal bare have et spark ud af byen og se at få betalt de penge, han skylder de to stakkels litauere. Og så skal han hurtigt sendes hjem.

Ligeledes er de to stakkels litauere blevet sigtet af politiet, fordi de ikke havde den arbejdstilladelse, som de var blevet lovet af det svindleriske rengøringsfirma. Men de så aldrig den arbejdstilladelse. Lad os håbe på en afstemning om EU, så vi kan komme ud af den suppedas så hurtigt som muligt, og vore grænser kan blive lukket for illegal arbejdskraft.Mogens ThomsenViby