Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Our House har systematisk underbetalt deres polske bygningsarbejdere. Firmaet har hentet deres kunder på eksklusive adresser i København og nord for hovedstaden.

Klik på kortet, og se hvor firmaet Our House har renoveret og bygget på dyre adresser i Købehavn og nord for hovedstaden.

Advokater, direktører, investorer, læger og andre med høje lønninger er blandt de mange kunder, som det omstridte nordsjællandske byggefirma Our House har betjent.

Firmaet blev fornylig dømt i Arbejdsretten til at betale næsten 19 millioner kroner i bod og efterbetaling af løn til deres polske ansatte.

Our House belastes også af forhold, der mere end antyder en ikke ubetydelig del sort arbejde.

Stenrige

Blandt de rige kunder hos Our House er ejendomsinvestor Walls Bryggen A/S. De polske bygningsarbejdere har udpeget Eksercerpladsen og området omkring Artillerivej på Islands Brygge som en af de mange arbejdspladser, de har arbejdet på.

Det store byområde ejes af Walls og dermed to stenrige familier, som har investeret en del af deres milliardformuer i selskabet.

- Jeg er ikke bekendt med omfanget af Our Houses arbejde på sagen, da denne løses for os via en totalentreprenør. Men så vidt jeg er bekendt, har vores totalentreprenør brugt Our House til facadearbejde på et prøvehus for vores 22 rækkehuse i Town House på Bryggen, siger administrerende direktør Tom Lotz fra Walls Bryggen.

Brugte dem selv

Tom Lotz har selv brugt Our House til at renovere sin private villa, der er vurderet til 4,7 millioner kroner i Holte.

- Jeg er udmærket tilfreds og brugte dem, fordi jeg fik dem anbefalet, siger Tom Lotz, der ikke vil diskutere pris eller valg af firma videre.

Tom Lotz tager afstand fra Our House brug af underbetaling og sort arbejde, som han har set i TV:

- Hvis det er rigtigt, som det er fremstillet, så tager jeg afstand fra det. Det er der ikke nogen, der kan være tjent med.