Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

SiD's formand er ikke imponeret af statsministeren åbningstale. Han opfordrer danskerne til at være sig selv nærmest, mener Poul Erik Skov Christensen.

Anders Fogh Rasmussens menneskesyn er gammeldags, mener Poul Erik Skov Christensen.Foto: Per Daugård

SiD's formand reagerer på statsminister Anders Fogh Rasmussens åbningstale.

Bag de liberale slagord om frihed, gemmer sig et menneskesyn, som Poul Erik Skov Christensen ikke er tilhænger af.

- Det var en åbningstale, der i sit menneskesyn var gammeldags og politisk set opfordrede den enkelte dansker til at være sig selv nærmest, siger SiD's formand.

Poul Erik Skov Christensen tager afstand fra statsministerens budskab om, at bruge økonomiske incitamenter til at få flere i arbejde.

- Vi hørte en statsminister acceptere de fortsatte sociale forskelle i vort samfund og true de langtidsledige med pisk og uanstændig aktivering. Det kalder jeg ikke fornyelse men et samfundsmæssigt tilbageskridt, siger Poul Erik Skov Christensen.