Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).
TEMA
Slidt ned
TEMA
Slidt ned

- I stedet skal regeringen tage fat på de problemer, som betyder noget for almindelige mennesker, siger Per Christensen.

For en gangs skyld er det en god nyhed, at to måneders hårdt arbejde ikke fører til noget som helst. Det er meldingen fra Per Christensen, 3F's forbundsformand, efter at Lars Løkke Rasmussen (V) mandag måtte kaste håndklædet i ringen og opgive en samlet aftale om 2025-planen, som ville hæve pensionsalderen og lette topskatten.

- 3F's medlemmer kan glæde sig over, at regeringens 2025-plan nu er skudt til hjørne. En endnu senere efterløn og folkepension ville ramme 3F's medlemmer særskilt hårdt, siger han.

Lars Løkke Rasmussen meddelte i forbindelse med makuleringen af 2025-planen, at Christiansborg-politikerne i stedet skal bruge de næste uger på at finde fælles fodslag om en finanslov for 2017.

 
 

Nu gælder det finanslov

3F's forbundsformand opfordrer samtidig Venstre til at foretage et politisk sporskifte i de kommende forhandlinger om finansloven:

- Regeringens forslag om at skære bevillingerne til Arbejdstilsynet og bekæmpelsen af social dumping skal som minimum tages af bordet, siger Per Christensen.

Han forklarer, at det vil kræve godt 100 millioner ekstra allerede i 2017 i forhold til finanslovsforslag, som Venstre tidligere har lagt på bordet.

 - Lars Løkke og resten af regeringen skal tage fat på de områder, som betyder noget for almindelige mennesker. Kort sagt: Stop med at hæve pensionsalderen og find nogle penge til effektivt at bekæmpe social dumping.