Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Et kæmpe skulderklap for vores arbejde. Sådan lød det blandt andet fra vinderne af årets Basel Kamal-pris, der blev kåret ved 3F-kongressen mandag formiddag.

Der var stående klapsalver til det flotte integrationsarbejde, som vinderne af Basel Kamal-prisen havde udført.

3F's forbundssekretær, Søren Heisel, havde tidligere i dag æren af at præsentere de tre vindere af Basal Kamals Integrationspris.

Basel Kamal gav før sin død udtryk for, at grunden til, at han ønskede at stifte en fond, var, at han fra fagbevægelsen havde modtaget stor støtte - en støtte der afgørende bidrog til, at han blev integreret i det danske samfund.

Den første af tre vindere af prisen var Metro-udlandsteamet for deres ihærdige indsats af organisering af de udenlandske metroarbejdere.

Elena tolker for 3FElena Ramona Savulescu modtog prisen for sin store hjælp i forhold til rumænske medlemmer og potentielle medlemmer. Ramona, der selv er fra Rumænien, hjælper blandt andet sin lokale 3f-afdeling med tolkning. Hendes svar er altid: I har hjulpet mig så meget, og jeg vil så gerne også hjælpe.

Den sidste vinder af Basel Kamal-Prisen er Flensted Snitgrønts Faglige klub ”Grønært”, fordi de laver et stort arbejde for at få udenlandske kolleger integreret, både privat og arbejdsmæssigt.

Mine ben ryster heltFaglig sekretær fra Bygge- Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening Silas Grage samt tillidsrepræsentant ved Flensted Snitgrønt holdt en kort tale, hvor de begge takkede for det store skulderklap.

- Det var meget overvældende at modtage denne pris, fordi det giver os mere blod på tanden til at arbejde videre med det her, fortæller Gitte Sørensen, der er tillidsrepræsentant hos Flensted Snitgrønt.

- Det er jo helt vildt at stå oppe på en scene og få stående klapsalver. Mine ben ryster helt stadigvæk.