Gå til hovedindhold

NYHEDER

David fyret efter to dages arbejde: Det er 'køb og smid væk' med mennesker

Jeg føler mig hensat til kajen i New York i 1914, hvor man mødte op og tiggede om at få lov til at slæbe noget kul, siger en dansk løsarbejder.

Ulighed i løn trækker spor ind i alderdommen

Mona Striib, der er formand for FOA, finder det "horribelt", at store lønforskelle i samfundet også sætter deres spor i pensionistlivet. (Arkivfoto)

Sosu-personale, pædagogmedhjælpere, dagplejere og andre lavtlønnede faggrupper i den offentlige sektor kan se frem til en stram økonomi, når de bliver pension...

Hørebøffer er blevet hverdag på kontoret

Hvis man har brug for hørebøffer for at kunne koncentrere sig om jobbet, så skal man tage det op med sin arbejdsmiljørepræsentant, mener HK/Privat.

I en websurvey blandt knap 700 medlemmer af HK/Privat svarer halvdelen, at de bruger høretelefoner på jobbet.

11 kommuner på vej mod røgfri arbejdstid

Forud for et rygeforbud vil der blive tilbudt rygestopkurser til alle interesserede, skriver Frederiksborg Amtsavis.

Løndumping for millioner: Skandalefirma rykker til Googles datacenter

Bagmænd, der lige er blevet taget i løndumping for 6,8 millioner kroner på Facebook-byggeri, arbejder under nyt navn på Google-datacenter.

Kritik af ny rapport: Vismænd glemmer bagsiden af efterlønsreform

Formand for Det Økonomiske Råd, Michael Svarer, præsenterer tirsdag prognoserne for dansk økonomi.

I ny rapport roser vismænd efterlønsreformen for at have bidraget til en større arbejdsstyrke. Men de glemmer bagsiden af medaljen, nemlig at flere seniorer er ...

Ny dom bremser Ryanairs løndumping

EU-dom får national betydning: Belgisk domstol underkender Ryanairs fidus med at give medarbejdere dårlige irske vilkår. I stedet skal selskabet betale lokal l...

Danskerne vil have mere økonomisk lighed

Efter krisen i 2008 faldt tiltroen til de økonomiske tilskyndelser og ønsket om mere økonomisk lighed er steget siden, fortæller lektor i sociologi. (Modelfoto)

Efter 10 år med økonomisk krise og velfærdsreformer ønsker flere danskere nu mere lighed mellem indkomster, viser stor undersøgelse af danskernes værdier.

Præstationsløn kan påvirke ansattes mentale helbred

I mange tilfælde påvirker det medarbejderne negativt i form af øget risiko for depression, stress og angst, når en arbejdsplads indfører præstationsløn. Det viser et studie fra Aarhus Universitet.

Ansattes psykiske helbred kan blive påvirket negativt, hvis der indføres præstationsløn, viser nyt studie.

Dom: Nu bliver det sværere for arbejdsgivere at give usikre ansættelser

Medmindre en overenskomst giver udtrykkelig mulighed for det, kan arbejdsgivere ikke uden videre ansætte folk i korte ansættelser med løst timetal, slår en ny ...