Gå til hovedindhold

NYHEDER

Nu har kommunen spurgt lægerne: Så fik Tom endelig et ja til seniorpension

Gladsaxe Kommune er vendt på en tallerken i sagen om den 62-årige specialarbejder Tom Pedersen, der før sommerferien fik et nej til seniorpension. Kommunen har ...

Corona-indgreb Slut med store fester - restriktioner forlænges

Restriktioner forlænges, og så omfatter forsamlingsforbuddet også private fester fra lørdag, siger sundhedsminister Magnus Heunicke.

Minister bekræfter: Østeuropæiske arbejdere får også ret til tidlig pension

I et ministersvar bekræfter beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, at EU-rettens regler gør det muligt for andre borgere inden for EU og EØS at få adgang t...

Nu skal store butikker have opsynspersonale

I landets Kvickly-butikker vil man fra fredag kunne blive mødt af en butiksansat, som skal sørge for, at kunderne bruger håndsprit og  holder afstand. (Arkivfoto)

Nye regler pålægger butikker, storcentre og varehuse over 2000 kvadratmeter at have opsynspersonale.

Podcast: Jennifer sagde fra over for sexchikane

Lumre bemærkninger, befamlinger og upassende jokes. Kvinder skal finde sig i meget, når de går på arbejde, og det handler dagens udgave af Arbejd’ Arbejd’ ...

Ulighed: Direktørernes indkomst løber fra resten

Danskerne er generelt blevet rigere siden 2000. Men ledernes indkomst stikker af fra de faglærte og ufaglærte, viser tal fra Danmarks Statistik.

Test dig selv: Hvilken feriepenge-type er du?

De indefrosne feriepenge kan snart hæves. Men hvad er rigtigt for dig? Tag feriepengetesten og find ud af hvilken type du er.

Regeringens forslag: Så dyrt bliver det at køre i en diesel- eller benzinbil

Ejere af benzin- eller dieselbiler kan ånde lettet op. Der venter ikke et ordentligt smæk i regeringens udspil til nyt afgiftssystem. Det bliver 60-70 kroner dyr...

Tiltalt for menneskehandel: Skibsreder advarede ghanesere mod at tale med andre

Fiskere fra Ghana måtte også arbejde på havnen i Thyborøn på helligdage - kun juledag fik de somme tider fri, fortæller en af dem i Retten i Holstebro.

Venstre ønsker at private leverandører coronatester

- Vi synes, det er fantastisk, hvis der er private virksomheder, som - ud over det de i forvejen måtte levere med til det offentlige testsystem - også har en kapacitet, der gør, at man er i stand til at stille yderligere kapacitet til rådighed, siger Martin Geertsen.

Ifølge DI kan private firmaer aflaste det offentlige testsystem effektivt. Venstre er positive over for idéen.