Gå til hovedindhold

NYHEDER

Filippinske chauffører fra slumlejren har forladt Danmark

Nye job i Polen er målet for filippinske og srilankanske chauffører, der blev reddet fra Kurt Beier Transports slumlejr i Padborg.

Synlighed om løn giver kvinderne bedre betaling

Kvinder har indhentet omkring syv procent på den forskel, der er i forhold til mænds løn, siden der blev indført krav om, at større virksomheder skal offentliggøree kønsopdelt lønstatistik. (Arkivfoto)

Kvinder har fået mere i løn, siden krav om kønsopdelt lønstatistik blev indført i 2006, viser nyt studie.

Ankesag: Nye vidner i sag om sexchikane hos fastfoodkæde

Ankesagen om sexchikane, diskrimination og overvågning hos fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken begynder i dag i Østre Landsret.

Julehjælp: Hver tredje ansøger er ramt af kontanthjælpsloftet

Rekordmange danskere søger julehjælp, men omkring hver tredje af dem er ramt af kontanthjælpsloftet. Det viser tal fra Dansk Folkehjælp.

Uvis fremtid: Filippinerne fra slumlejr forhandler om job

De 27 filippinere og srilankanere, der blev reddet ud af Kurt Beier Transports slumlejr i Padborg, skal stå på egne ben fra i dag. Endnu har ingen af dem skrevet...

Demo mod dagpengeforslag: Opholdskravet skal droppes

Fredag formiddag demonstrerede 3F sammen med andre fagforeninger og a-kasser mod regeringens forslag om opholdskrav i dagpengesystemet foran Christiansborg.

HK-formand: Vores medlemmer får også tæsk i DSB-strid

- Vi har ikke brug for denne her uro, og derfor siger vi, at man altså skal til forhandlingsbordet, så der kan findes en løsning, siger Dennis Alex Jørgensen, der er formand for HK Trafik og Jernbane.

HK Trafik og Jernbanes medlemmer er også påvirket af den igangværende DSB-strid, skriver Avisen.dk.

Nedslidning truer pensionen til offentligt ansatte

Det bør være et samfundsansvar at sikre de nedslidte økonomisk, mener PenSam-direktør.

FOA-faggruppernes pensionsselskab PenSam har forholdsmæssigt mange førtidspensionister, og det påvirker alderspensionen for alle. Stigende pensionsalder forvær...

Tyskland: Ny sag om tvangsarbejde mod Kurt Beier

Udenlandske chauffører skal have tysk mindsteløn, siger den tyske regering. Det har fået tysk LO til at anlægge en ny sag mod Kurt Beier og stille erstatningsk...

Landbrugspraktikant fik en arbejdsskade – og blev sat på gaden

Den ukrainke landbrugspraktikant Kostiantyn Hryhorashchenko blev syet med otte sting i ansigtet efter en arbejdsulykke hos sin danske arbejdsgiver.

En landmand bortviste og anmeldte en landbrugspraktikant til politiet, efter at medarbejderen blev udsat for en arbejdsulykke under nedrivning af arbejdsgiverens h...