Gå til hovedindhold

NYHEDER

karin_skaffede_kolleger_job_da_fabrikken_lukkede

Karin kæmpede for fyrede kolleger: I dag er 120 videre

Karin Ubbesen satte efteruddannelse og nye jobmuligheder i centrum, da Oticon i Thisted sidste år lukkede og fyrede over 200 medarbejdere. I dag er over halvdelen enten i job eller under uddannelse. Hun kæmper nu for efteruddannelse til ufaglærte. For om få år står de uden arbejde.

Der findes en økonomisk elite i Danmark. Den lever på en helt anden planet end almindelige mennesker - og på den planet er kulturminister Mette Bock fra Liberal Alliance selvskrevet, skriver Rasmus Jønsson i dagens blog.

Blog: Hvis lønmodtagerne gjorde som eliten, ville samfundet kollapse

Eliten lever på en anden planet end almindelige danskere - og det gælder ikke mindst kulturminister Mette Bock (LA).

Visualisering af den nye Storstrømsbro

Prestigebyggeri skaber jobboom på Falster

Byggeriet af en ny Storstrømsbro, Danmarks tredjestørste bro, bringer hundredvis af job til Lolland-Falster, når første spadestik bliver taget næste år.

Rapporten er en af meget få kilder, der kan fortælle, hvor mange udenlandske hjemløse, der opholder sig i Danmark.

Hundredevis af udenlandske hjemløse i København

En ny rapport fra Kirkens Korshær giver for første gang et glimt af, hvor mange udenlandske hjemløse, der opholder sig i Danmark. De er fortrinsvis unge, østeuropæiske mænd på jagt efter et arbejde.

Uanset hvor stor bøden ville være, så kan det ikke lave om på, at jeg ikke får min mand tilbage, siger enke Alice Jensen, der mistede sin mand efter en arbejdsulykke.

Knuds dødsulykke koster arbejdsgiver en bøde på 70.000 kroner

Et entreprenørfirma har fået en bøde, efter at en medarbejder døde som følge af en arbejdsulykke. Arbejdsgiveren mener ikke, at firmaet "som sådan" har gjort noget forkert.

Vi tilbringer omkring 90 procent af vores liv indendøre, og på nationalt plan er der gigantiske summer at hente på at sikre et sundt indeklima på arbejdspladserne, fastslår professor Geo Clausen, DTU Byg, der er ekspert i indeklima.

Hver tredje 3F'er døjer med dårligt indeklima

Over en tredjedel af 3F'erne har problemer med indeklimaet på deres arbejdsplads, viser en ny undersøgelse. Der er store økonomiske gevinster at hente, hvis virksomhederne sikrer deres medarbejdere et ordentligt indeklima, siger professor Geo Clausen, DTU Byg.

Forholdene i Forenede Service blev afsløret af Fagbladet 3F - og i går blev direktør i rengøringsvirksomheden idømt 2,5 års fængsel og 11 millioner kroner i bøde for groft skattesvig.

Fængsel og millionbøde Podcast: Hør historien, der sendte direktør bag tremmer

Direktør i Forenede Service, Michael Krogh, er blevet idømt to og et halvt års fængsel for groft skattesvig. Men historien om de kriminelle forhold i virksomheden er også fortællingen om ansatte, der boede og arbejdede under slavelignende forhold, våben, overgreb og organiseret kriminalitet.

Der kommer flere og flere eksempler på, at chefen kan holde øje med de ansattes færden.

Ekspert: Vi bliver i stigende grad overvåget på jobbet

Der kommer flere og flere eksempler på, at chefen kan holde øje med de ansattes færden. Overvågning griber om sig, siger ekspert.

Den ansatte mente, at der var en fri omgangstone på virksomheden, men oplevede pludselig, at ledelsen trak meget stramme grænser.

SAS-ansat bortvist for Facebook-joke: Nu får han erstatning

SAS-medarbejder burde ikke være blevet bortvist for sjovt opslag på Facebook, lyder det fra Københavns Byret.

Javaid Tariq er medstifter af New York Taxi Worker Alliance og kører taxi i weekenderne.

New York: Fem mennesker organiserer 19.000 chauffører

Fagforeningen New York Taxi Workers Alliance kæmper for chaufførers rettigheder mod et system, der er ved at gøre jobbet umuligt at leve af. Der er mange ligheder med fremtidens danske arbejdsmarked, mener forsker.