Gå til hovedindhold

NYHEDER

Ulighed: Lavtlønnede indlægges oftere end topledere

Mens topledere og folk med høje uddannelser viger udenom hospitalets senge, er kontanthjælpsmodtagere og lavtuddannede oftere indlagt. Det koster ifølge forsker samfundet dyrt.

Mærsk-konflikt i Colombia løst

Havnearbejdere i Colombia har lavet en ny overenskomst med Mærsk-selskabet APM Terminals i landets vigtigste havn, Buenaventura.

3F anklager underleverandør: Løndumping for millioner på Facebook-byggeri

124 ansatte på Facebooks byggeri ved Odense får nu tilsyneladende 7,8 millioner kroner tilbage i løn, som de ifølge 3F Bygningsarbejderne Fyn blev snydt for.

Den 59-årige mand arbejder på en højspændingsstation, hvor ulykken fandt sted.

Netselskab advarer mod farlige ledninger

Efter en dødsulykke i september og fire andre ulykker med højspændingsledninger i Midt- og Nordjylland i år advarer netselskabet N1 folk om ikke at arbejde for tæt på de farlige ledninger.

Beskæftigelsen topper: 3.000 flere fik job i juli

Måned for måned sætter det danske arbejdsmarked rekord for antallet af beskæftigede, siger økonom.

100.000 jobsøgende kan afhjælpe mangel på ledige hænder

Op mod 100.000 mennesker er oversete i debatten om mangel på arbejdskraft, lyder det i en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Udbetaling Danmark laver fejl i to ud af tre klagesager

Mange borgere får ikke en ordentlig begrundelse for afgørelsen af, hvad de skal have udbetalt. Alvorligt brud på retssikkerheden, kritiserer lektor i socialret.

- Jeg kommer til at se ting på det her år, som jeg aldrig ellers ville få lejlighed til at se. Altså for pokker mand. Jeg er jo bare en knægt på 25 år fra Bjert, og her sidder jeg og er på vej ned gennem Amerika, siger Nicolai Ovesen.

Nicolai arbejdede i Canada i et år: Nu kan dagpengene ryge indtil 2022

Regeringens plan om at indføre et opholdskrav for at få dagpenge, betyder at Nicolai Ovesen kan miste retten til dagpenge flere år frem.

Så meget mere tjener du på at blive faglært

Over et helt liv vil en person, der har taget en erhvervsuddannelse, tjene over seks millioner kroner mere end en ufaglært, viser nye tal.

Rod i Storstrømsbro-selskab: Vejdirektoratet kræver redegørelse

Konkursramte italienere sidder stadig med ved bordet i dansk firma, der skal stå for opførslen af ny Storstrømsbro. Det ligner et selskab, der kan være på vej til opløsning, vurderer ekspert.