Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

Politiet vil kræve svineproducent Søren Mønster Sørensen idømt bøde på mellem 600.000 og 700.000 kr. for at have brugt illegal arbejdskraft.

Politiet vil kræve en af landets store svineproducenter, Søren Mønster Sørensen, idømt en bøde på mellem 600.000 og 700.000 kr. for at have beskæftiget illegal, underbetalt arbejdskraft.

Horsens Politi anholdt ved en razzia sidste år syv polakker og en litauer, der arbejdede illegalt på en række gårde i Jylland og på Samsø ejet af Søren Mønster Sørensen, der selv bor i Rask Mølle på Horsens-egnen

Bødekravet på 600.000-700.000 kr. er kun foreløbigt opgjort og ligger hos politiets jurister. Men ifølge Fagbladet/sid.dk's oplysninger vil bøden ende i den størrelsesorden.

I bøden indgår også sparede lønomkostninger i forhold til overenskomstmæssig løn. Den løn som Søren Mønster Sørensen gav de illegale var nemlig for lav.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Søren Mønster Sørensen.

Læs Fagbladet/sid.dk's tidligere dækning af sagen her:

Døren slået op for billig arbejdskraftimport (20/12 - 01)

Grønt lys til at ansætte udvist polak (21/12 - 01)

Omstridt landmand afviser SiD (9/1 - 2002)