Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Forfatter og tidligere havnearbejder Erik Trigger Olesen har samlet ni fortællinger i bogen ”Guldklumpen”, der udkommer til oktober. Her kan man møde ”rullekonens mand” og andre skæbner fra Esbjerg Havn.

Erik Trigger Olesens skriver ud fra den devise, at sandheden ikke må stå i vejen for den gode historie.

Derfor er der både saft og kraft, sandhed og skrøne blandet i de ni fortællinger, som den tidligere havnearbejder og forfatter har samlet i bogen ”Guldklumpen”.

Bogen udkommer til oktober og handler om det kulørte persongalleri af havnearbejdere, der i tidens løb har haft sin barske gang på Esbjerg Havn. Læseren møder for eksempel ”Rullekonens mand” og ”Kålbryggeren”.

- Historierne har en skarp kant og en fast forankring i virkeligheden. Der er meget drikfældighed og løssluppenhed. Men historierne har også altid en humoristisk skær. Og jeg prøver at investere meget kærlighed i de mennesker, jeg skriver om, fortæller Erik Trigger Olesen.

Se og lyt til en smagsprøve af fortællingen om ”Selvmordsselskabet” i videoen ovenfor.

Og læs hele interviewet med Erik Trigger Olesen hér.