Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Mangel på lærepladser er stadig et stort problem for mange praktiksøgende erhvervsskoleelever. Få deres bedste råd til praktiksøgningen, og hvordan man lander en aftale med mesteren.

7. august kunne Fagbladet 3F berette, at 10.330 erhvervsskoleelever fortsat står og mangler en praktikplads. Det viser nye tal fra maj 2018, som Undervisningsministeriet har publiceret.

Men selvom udsigterne til en god praktikplads kan være lang for de unge elever, så bevarer de stadig optimismen, når det gælder deres egen praktiksøgning. Se videoen, og få deres bedste råd til, hvordan man får en praktikaftale i hus.