Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

Endnu to chauffører hos Aarhus Sporveje er konstateret smittede med corona-virus. I alt 14 chauffører hos busselskabet har været smittede. 12 er stadig sygemeldt.

Det bekymrer HR- og kvalitetschef hos Aarhus Sporveje, at busselskabet fortsat bliver ramt af nye smittetilfælde.
Flemming Krogh/Ritzau Scanpix/Arkiv

Hos busselskabet Aarhus Sporveje er to chauffører i dag konstateret smittede med corona-virus, covid-19. Det bekræfter Bjarne Larsen, HR- og kvalitetschef hos Aarhus Sporveje, over for Fagbladet 3F.

- Vi har sendt lister til Styrelsen for Patientsikkerhed over de chauffører, der har været i kontakt med de smittede kollegaer. De skal nu tage stilling til, om nogle af de chauffører skal isoleres, siger Bjarne Larsen.

I alt 14 chauffører hos Aarhus Sporveje er blevet smittet med corona-virus, siden pandemien kom til Danmark. 12 af de smittede chauffører er stadig sygemeldte, mens to er raskmeldte.

Bekymrer busselskabet

Den ene smittede chauffør arbejder på Station Vest i Tilst, den anden på Station Syd i Hasselager.

- Chaufførerne har ikke haft kontakt med hinanden, og de er blevet smittet uafhængigt af hinanden. Vi har lukket de opholdsstuer ned, hvor de smittede chauffører har befundet sig, siger Bjarne Larsen.

Det bekymrer Bjarne Larsen, at busselskabet stadig får nye smittede chauffører.

- Jo flere smittede, vi får, jo mere nervøs bliver man. Men vi må erkende, at smittetallene i Aarhus ikke er bragt til ro endnu. Og jeg kan ikke se nogen systematik i forhold til vores virksomhed, siger Bjarne Larsen.