Gå til hovedindhold

​​​​​​​Få nyhederne fra Fagbladet 3F leveret alle hverdage direkte til Messenger på din telefon.

Fagbladet 3F har netop lanceret en nyhedsrobot, der hver morgen i hverdagene sender de vigtigste artikler ud til Messenger.
Montage: Kasper Palsnov / Ritzau Scanpix og Facebook Messenger

Hvis du i forvejen er en af de mange, som er glade for at skrive med venner og familie på Messenger på din telefon, så kan du nu glæde dig over, at det bliver endnu nemmere at holde dig opdateret med de vigtigste nyheder om arbejdsmarkedet.

For Fagbladet 3F har netop lanceret en nyhedsrobot, der hver morgen i hverdagene sender de vigtigste artikler ud til Messenger.

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig tjenesten ved at klikke her og vælge “Kom i gang” i bunden af skærmbilledet. Messenger er rarest at bruge på mobiltelefonen, så det anbefaler vi.

Når du tilmelder dig Fagbladets tjeneste, så vil du i hverdagene modtage en besked fra Fagbladet 3F på din telefon med et link til de vigtigste nyheder.

Fagbladet 3F er i forvejen på Facebook, Instagram, Twitter og YouTube, men med den nye nyhedstjeneste på Messenger bliver det nu endnu lettere at holde sig opdateret med det seneste nye fra Fagbladet.

Foruden muligheden for at følge nyhederne, så kan du også bruge robotten til tage en quiz og se, om du har styr på de vigtigste nyheder. Tryk “Kom i gang” i bunden, hvis det er første gang, du bruger robotten.

Du kan også fortsat skrive direkte til redaktionen, hvis du har brug for det.

Facebook Messenger er et af de allermest populære sociale medier i Danmark, og det sociale medie som danskerne får næstflest nyheder fra.

På verdensplan har Messenger 1,3 milliarder aktive brugere, og appen er en af de mest downloadede i Danmark.

Tilmeld dig tjenesten her.