Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 7 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--link-to-article.tpl.php).

Hele tillidshvervet handler om at gøre vores kolleger glade, forklarede Tommy Sloth, som var en af de fire tillidsvalgte, som torsdag fik hædren som Årets Tillidsvalgte 2018.

Jørgen Jacob Jensen

Der var stående klapsalver i 3F’s hovedbestyrelsessal, da fire tillidsvalgte torsdag kunne bryste sig af at kalde sig Årets Tillidsvalgte 2018.

Ingen af de fire tillidsvalgte anede, at de var blevet indstillet til prisen, så da de fik en mail om, at de havde vundet titlen som Årets Tillidsvalgte 2018, var det mildest talt overraskede.

- Jeg ringede ind til afdelingen for at høre, hvad det nu var for noget, fortæller Tommy Sloth, der er tillidsrepræsentant hos Thermo Fischer Scientific ved Roskilde.

Glenn Pedersen fra Vej og Park i Vallensbæk var også meget overrasket over, at han havde fået prisen.

- Det er jo et kæmpe skulderklap, som gør, at man vil give det en ekstra skalle, forklarer Glenn Pedersen.

Ingrid Caroline Andersen fra Vej og Park i Sønderborg var stolt over at modtage titlen som Årets Tillidsvalgte 2018 fra Region Syddanmark.

- Det, at kollegerne har indstillet, det varmer virkeligt.

Tillidsrepræsentant i 33 år

Jens Erik Jensen har snart 50. års jubilæum på sit arbejde hos Sekura Cabins i Randers. I 33 år har han været tillidsrepræsentant samme sted. Det var ham, som på de fire tillidsvalgtes vegne var oppe og sige tak for prisen.

- Vi er glade og stolte over at have fået prisen. Det var der altså ingen af os, der havde regnet med.