Gå til hovedindhold

Fejlmeddelelse

  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 90 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 91 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: und i include() (linje 92 af /srv/www/sites/all/themes/fagbladet_3f/templates/node/node--article--full.tpl.php).

Sydøstjyllands Politi genoptog torsdag kontrollen af shuttlebusser til festivalen. Fem ud af fem dumpede.

Ligesom onsdag er der torsdag også problemer med de busser, som fragter festvalgæster fra campingområdet til festivalpladsen på Smukfest.
Foto: Pressefoto Rigspolitiet/Free

Problemerne med bussikkerheden ved Smukfest fortsætter, efter at Sydøstjyllands Politi torsdag har genoptaget kontrol af de shuttlebusser, som fragter festivalgæster til og fra festivalen i Skanderborg.

Fem ud af fem busser, som politiet torsdag har tjekket, er dumpet. Det skriver TV2, der har en reporter på stedet.

En af busserne har ifølge TV2 fået klippet pladerne, mens to af busserne også dumpede politiets undersøgelser onsdag - den ene er dumpet med samme problem.

- En af de fem har fået kørselsforbud, og ud af de fem har vi også set to af busserne i går. Så det er ikke så godt, siger politikommissær ved Sydøstjyllands Politi Stig Simonsen til TV2.

Onsdag testede politiet 18 busser for fejl og mangler. 11 skulle videre til syn, mens én bus blev sendt på værksted.

Det resulterede i, at flere tusinde festivalgæster endte i timelange køer på grund af den manglende transport.

/ritzau/